dissabte, 6 de febrer del 2010

14a eacn

Ahir vaig estar en l'EACN (Escola d'Activitats Culturals a la Naturalesa) de l'Escola Gavina (la meua), a la qual m'havien convidat per mostrar el meu treball d'animació Stop-Motion als alumnes.

Després una bona estona xarrant dels personatges i compartint anècdotes, dubtes i curiositats vam fer uns segons d'animació amb plastilina. El resultat us el mostraré tan prompte com estiga editat i arribe a les meues mans, però ja us avance que val la pena...
De moment, podeu seguir la pista de tot el que han fet i fan esta gent tan bonica als 400 colps

És només una breu i evident demostració que amb pocs mitjans (una càmera, un ordinador, un poc de plastilina multicolor i moltes ganes de crear) es poden fer coses tan fresques i guapetes com el que va eixir improvisadament en poc més d'una hora...

L'experiència, una gràcia. Si tornar a l'escola després de 10 anys ja remou moltes coses, tornar-hi amb coses a explicar, a compartir i que, a més, contribuïsquen a despertar (potser, a algunes més que a altres) les ganes de fer i seguir compartint... això sí que no té preu!!

Moltes gràcies a Paco, a Jordi, a Sandra, a Empar,
a Maite, a Ferran i a les 18 alumnes que van participar al taller (i, com no, a Mireia, que em va acompanyar, fidel, i va fer fotos que prompte us mostraré).

Si tot va bé, repetirem a l'estiu (o més avant) ^___________^

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada